Behandeling Premature Ejaculatie

Herken je dat? Je houdt zielsveel van je partner en je wilt dat natuurlijk op passievolle wijze naar haar uiten. En telkens weer als jullie de liefde bedrijven, dan kom je klaar voordat je goed en wel begonnen bent. Als dat zo is, dan heb je waarschijnlijk last van premature ejaculatie.

Het kan een enorme bron van stress en spanning zijn. Angsten kunnen hevig oplopen, hartkloppingen. Je doet er echt alles aan om je ejaculaties uit te stellen, en het lukt maar niet. Het kan gebeuren dat je denkt dat je geen echte man bent. Of wellicht ben je bang dat je vriendin je zal verlaten. Je doet veel voor haar omdat je wil dat ze bij je blijft. Want je houdt van haar en je zou het vreselijk vinden om haar te verliezen.

Weet dat je niet de enige bent. Meestal is er wel iets aan te doen. Dat is het goede nieuws. En natuurlijk ben ook jij een echte man. Premature ejaculatie is alleen een hele nare klacht waar je het liefst <strong>per direct</strong> van verlost wordt.

“Per direct” is misschien te veel gevraagd. Maar er is wel wat aan te doen. Je angsten kunnen je klacht flink verergeren. Door je angsten te verminderen kan je je klacht ook verminderen. Daarnaast zijn er technieken om te leren langer een erectie te hebben tijdens intimiteit met je partner. Er bestaat zoiets als behandeling voor je premature ejaculatie. Het is wel belangrijk dat je dan bereid bent om naar jezelf te kijken en te onderzoeken wat je anders moet doen dan voorheen om het probleem op te lossen. Het gaat even tijd kosten en het is aan jouzelf om in actie te komen. Wil je dat?

Wil jij je erecties en ejaculaties in eigen beheer nemen? Wil jij ontdekken hoe dat werkt voor jou?

Kom dan bij mij in therapie. We gaan dan -in gesprek- samen onderzoeken wat precies de oorzaken zijn in jouw geval. Daarna maken we een plan van aanpak en dat gaan we uitvoeren. Onderweg kan het programma bijgesteld worden als dat nodig mocht zijn. Dus kom gewoon bij mij in therapie. Mocht het nodig zijn dan nodigen we je partner ook uit om erbij te zijn.

Stuur me een <a href=”https://www.centrumvoorseksualiteit.nl/contact/”>email</a> met een verzoek om een afspraak. Je bent van harte welkom.

Tot binnenkort,

Drs FreyaJoy Annemarie Tinbergen

Holistisch werkend psycholoog-seksuoloog Amsterdam

<table style=”height: 59px;” border=”1″ width=”320″ cellspacing=”0″ cellpadding=”4″ align=”center” bgcolor=”#75F5F5″>

<tbody>

<tr>

<td style=”text-align: left;”><span style=”color: #ff0000;”><strong>Dit schreef René:</strong></span> Na al enige tijd last te hebben van voortijdig klaarkomen besloot ik naar de huisarts te gaan. Na enkele middelen geprobeerd te hebben zonder resultaat zond hij me naar een seksuoloog. Ik kwam terecht bij FreyaJoy Tinbergen. In eerste instantie was het best wel een drempel om daarheen te gaan, maar ik moet zeggen dat ik er geen spijt van heb…..Van voortijdige ejaculatie is geen sprake meer. Maar dat is niet het enige. Ook in het dagelijks leven ben ik relaxter geworden. Ik ben blij dat ik de stap heb gezet.</td>

</tr>

</tbody>

</table>

Subscribe to the Love Notes

 

and receive the ebook “7 practices to Create More Love in Your Life”
for free

You have Successfully Subscribed!