Programma

Het Innerlijk Leiderschap in Zelfvertrouwen Systeem

Word jezelf
Vind innerlijke vrede
Bouw Liefdevolle Authentieke Relaties
Overwin Angsten voor Liefde en Intimiteit
Overwin emotioneel misbruik en verwaarlozing

VIND JE PAD CONSULTEN

“VIND JE PAD” consulten zijn ontworpen om snel helder te krijgen waaraan je te werken hebt en welk pad je daar het beste voor kunt inslaan. Indien je na een strategie consult verder gaat bij het Love & Empowerment Center begin je waarschijnlijk eerst met een diepgaand proces onderzoek. In dit onderzoek gaan we dieper op de materie in. Dit kan je doen met een tweedaagse Relatielab of Relatielab-S.

Vind-je-pad-naar-vrede-en-vrijheid-in-verbinding,-in-authentieke-en-liefdevolle-relaties-consult

Vind-je-pad-naar-het-seksuele-liefdesleven-van-je-dromen-consult

START-UP PROGRAMMA’S:

-Een dag: Deep Inner Love (Singing) Program (DILP)Vergroot al zingend je liefde en compassie voor jezelf en voor anderen met FreyaJoy’s psychotherapeutische liedjes. De meeste liedjes zijn Engelstalig. Dit is ook een laagdrempelige manier om met FreyaJoy kennis te maken.

-Twee dagen: Relatielab. Ontdek waarom je relaties niet werken en wat je er nodig is om ze wel te laten werken

Dit is een diepgaand proces onderzoek waarbij je je hele levensloop doorneemt. In twee dagen krijg je helder waaraan je te werken hebt en hoe je dat kunt doen. Voorafgaand aan het Relatielab krijg je een uitgebreide huiswerkopdracht. Dit kost gemiddeld zo’n 3 a 4 uur.

-Twee dagen: Relatielab-S. Ontdek waarom je vast loopt in je seksualiteit en wat je er aan kunt doen

Dit is een diepgaand proces onderzoek waarbij je je hele levensloop doorneemt inclusief je seksuele ontwikkeling en relatieontwikkeling. In twee dagen krijg je helder waaraan je te werken hebt en hoe je dat kunt doen. Voorafgaand aan het Relatielab krijg je een uitgebreide huiswerkopdracht. Dit kost gemiddeld zo’n 3 a 4 uur.

HOOFD PROGRAMMA’S:

PROGRAMMA 1: 5 months Empowered Love-Skills Program (ELSTP) Voor hen die onzichtbare hiaten hebben in hun opvoeding waardoor allerlei problemen zijn ontstaan op het gebied van liefde, relaties en intimiteit. Ook voor emotioneel verwaarloosden. Let op: ouders weten vaak helemaal niet dat ze die hiaten/verwaarlozing doorgegeven hebben, omdat ze zichzelf ook niet van deze hiaten bewust zijn.

PROGRAMMA 2: 5 maanden Zelf-liefde, Zelf-Compassie en Innerlijk Leiderschaps Programma (ZZILP). Voor de emotioneel gemanipuleerden/mishandelden die relationeel getraumatiseerd zijn. Dit zijn degenen die meestal het etiket van zwarte schaap opgeplakt hebben gekregen. Dit betekent dat zij de schuld hebben gekregen van problemen in de familie die niet hun schuld zijn en die zij niet kunnen oplossen. De misbruiker heeft meestal de hele omgeving zo gemanipuleerd dat het slachtoffer alleen is komen te staan en geen of slechts weinig steun kan verwachten in de familie en omgeving. Dit programma helpt om je te deprogrammeren en te bevrijden van alle manipulaties en om de leiding in je leven op je te gaan nemen.

PROGRAMMA 3: 5 maanden Sexual Empowerment Programma (SEP)
Om complexe psychosomatische seksuele klachten te overwinnen (zoals vaginisme, pijn bij seks, erectieproblemen en te snel klaarkomen (premature ejaculatie)); maar ook voor het overwinnen van afkeer voor seks en seksuele trauma’s. Het SEP is een psychoseksuele therapie programma dat gecombineerd wordt met programma 1 of 2. Doel is om je seksualiteit in eigen beheer te gaan nemen zodat je enerzijds pijnloze gepassioneerde geslachtsgemeenschap kunt hebben wanneer je dat daadwerkelijk wilt. Anderzijds zodat je je zelf respecteert als je het (nog) niet (helemaal) wilt, en zodat je respecteert dat je lichaam er dan ook niet aan meewerkt.

PROGRAMMA 3a: Programma voor eenvoudige seksuele problemen
(Bij eenvoudige seksuele problematiek volstaat meestal een serie van 5 à 6 sexcounselingsconsulten). Doel is om je seksualiteit in eigen beheer te gaan nemen zodat je enerzijds pijnloze gepassioneerde geslachtsgemeenschap kunt hebben wanneer je dat daadwerkelijk wilt. Anderzijds zodat je je zelf respecteert als je het (nog) niet (helemaal) wilt, en zodat je respecteert dat je lichaam er dan ook niet aan meewerkt.
 

VERVOLG PROGRAMMA’S:

PROGRAMMA 4: 5 maanden Vervolg Zelf-liefde, Zelf-Compassie en Innerlijk Leiderschaps Programma (ZZILP-V).
Voor de emotioneel gemanipuleerden/mishandelden. Voor hen die behoefte hebben aan meer dan programma 2. De inhoud wordt in overleg met de deelnemers bepaald.

PROGRAMMA 5: 3 maanden Mastering Love Program (MLP)
Programma voor fase 3, dus na het versterken van je persoonlijke kracht, na traumaverwerking, en na het oplossen van je grootste problemen: heroriëntatie op een nieuwe toekomst met een nieuwe visie en missie voor je leven. Met als doel om alle delen van jou op elkaar af te stemmen; om in innerlijke overeenstemming de voor jou juiste richting in te slaan, zodat je in een flow kunt komen.

Subscribe to the Love Notes

 

and receive the ebook “7 practices to Create More Love in Your Life”
for free

You have Successfully Subscribed!