Psychoseksuele therapie en Sekscounselling

Ontdek hoe ook jij pijnloze en gepassioneerde geslachtsgemeenschap kunt hebben met je geliefde

Overwin psychosomatische seksuele problemen en een seksloze relatie

Voor:
-vrouwen met vaginisme, dyspareunie (pijn bij seks),
-mannen met erectieproblemen, of te snel klaarkomen
-mannen en vrouwen die kampen met afkeer voor seks, seksuele trauma’s of schuld en schaamtegevoelens rondom seks

Dit zijn problemen waardoor veelal de geslachtsgemeenschap niet kan plaatsvinden.

Het therapiedoel is dan om gepassioneerde en pijnloze geslachtsgemeenschap te kunnen hebben met je geliefde – wanneer je het echt wilt, en dat je tevens in staat bent om jezelf en je lichaam te respecteren als je om wat voor reden dan ook nog niet klaar bent voor de geslachtsgemeenschap.

Hieronder kan je meer lezen over psychoseksuele therapie en sexcounselling zoals bij het Love & Empowerment Center gegeven wordt.

Psychoseksuele therapiemethoden:

Dit omvat alle psychotherapiemethoden zoals beschreven bij psychotherapie-traumatherapie-en-hechtingstherapie, en daarnaast seksuele educatie, psychoseksuele educatie, educatie rondom emoties bij seksualiteit, intimiteitseducatie en seksuele vaardigheidstraining. Plus huiswerkopdrachten.
De meeste clienten bij het Love & Empowerment Center hebben al meerdere therapieën gehad bij andere hulpverleners. Daardoor komen vooral clienten die wat ingewikkelder problematiek hebben. Het Sexual Empowerment Programma (SEP) is een diepgaand programma voor de diepgaander problematiek en wordt individueel aangepast aan wat nodig is. De behandeling van complexe problematiek duurt vaak langer en kan wel 2 a 3 jaar in beslag nemen. Dankzij het intensieve huiswerkprogramma van het SEP wordt deze periode enorm bekort. Veel mensen zijn dan binnen een half jaar tot een jaar al klaar.

Sekscounselling en seksuologische behandeling

Soms komen er ook mensen met eenvoudige seksuele klachten die kort en snel oplosbaar zijn. In die gevallen wordt gewerkt met de methodieken van sekscounselling en seksuologische behandeling. Dit houdt in: gesprekken, educatie, enig lichaamswerk en (seksueel) huiswerk. Bij eenvoudige klachten zijn 5 of 6 sessies meestal voldoende.

Let op: Bij het Love & Empowerment Center houd je altijd je kleding aan. Als het nodig is dat je seksuele vaardigheden gaat trainen, dan doe je dat thuis zodat je privacy gewaarborgd is.

Voor meer informatie en aanmelding ga naar: Vind je pad naar het seksuele liefdesleven van je dromen consult

Subscribe to the Love Notes

 

and receive the ebook “7 practices to Create More Love in Your Life”
for free

You have Successfully Subscribed!