Relaties

Vind Je Pad naar Vrede en Vrijheid in Verbinding in Authentieke Liefdevolle Relaties

English

Als resultaat van het werken met FreyaJoy vinden haar cliënten helderheid, innerlijke rust, en beginnen zij vrijheid in verbinding te ervaren in authentieke liefdevolle relaties met anderen. Zij leren om hun leven te leiden op een manier waar zij van houden.

FreyaJoy werkt met volwassenen die -als gevolg van emotioneel misbruik en emotionele verwaarlozing in de jeugd- met zichzelf worstelen, met hun relaties, en die innerlijke rust en vrede missen.

Tevens heeft ze 19 jaar ervaring als seksuoloog in het oplossen van complexe psychosomatische seksuele klachten en het verwerken van seksuele trauma’s. Ook daarvoor kan je haar (nog) raadplegen. Voor meer informatie klik hier: Seksualiteit

Als jij ook op zoek bent naar een manier om vrede en vrijheid in verbinding te ervaren in authentieke en liefdevolle relaties, vraag dan om een

“Vind Je Pad naar Vrede en Vrijheid in Verbinding in Authentieke Liefdevolle Relaties consult”.

In dit consult zal je:

1. helderheid krijgen over de kwaliteit zoals jij graag wilt in je relaties met anderen
2. de essentiële bouwstenen vinden om die kwaliteit in je relaties te kunnen hebben
3. het nummer één ding ontdekken waardoor jij geen innerlijke vrede kunt ervaren met betrekking tot jouw relaties met anderen
4. de meest krachtige acties bepalen om je relationele problemen op te lossen
5. ontdekken wat je precies moet doen om innerlijke vrede te kunnen vinden met betrekking tot jouw relaties met anderen

Je zult de sessie verlaten met de inspiratie om je problemen nu echt aan te gaan pakken. Dit consult duurt 90 minuten individueel (200 euro) of 120 minuten als je met je partner komt (300 euro). Je bent verder niets verplicht. Alles wat besproken wordt wordt vertrouwelijk behandeld en blijft tussen jou en FreyaJoy. Je kunt dit consult hebben op locatie in Amsterdam, nabij Centraal Station telefonisch, of online met Zoom. Zoom is een video-bellen programma en is gratis voor cliënten.

Als jij FreyaJoy’s speciale“Vind-Je-Pad-naar-Vrede-en-Vrijheid-in-Verbinding-in-Authentieke-Liefdevolle-Relaties-Consult” wenst te ontvangen, wacht dan niet langer, maar vul nu het aanvraagformulier in en stuur dit naar FreyaJoy@LoveEmpowermentCenter.com.

Klik hier: aanvraag-R

Na ontvangst van je volledig ingevulde formulier neemt FreyaJoy zo snel mogelijk contact met je op voor het maken van de afspraak.

Subscribe to the Love Notes

 

and receive the ebook “7 practices to Create More Love in Your Life”
for free

You have Successfully Subscribed!