Seksualiteit

Vind je Pad naar Vrije, Plezierige en Pijnloze Geslachtsgemeenschap met je geliefde

Als ook jij je vrij wilt voelen om plezierig te vrijen met je geliefde, zonder angst voor pijn of angst dat het niet lukt, maar juist gemakkelijk en natuurlijk…. zodat je kunt genieten van je relatie met je geliefde… en wellicht denk je er zelfs aan om een gezin te stichten en kinderen te krijgen, .. of wellicht heb je het vinden van een partner uitgesteld en hoop je nu toch je probleem op te lossen….zodat niets je meer in de weg staat om je toekomstige geliefde nu toch te gaan vinden …….

Dat begint toch met het oplossen van je seksuele klachten, pijn of angsten. Of het nu vaginisme is, pijn bij seks, afkeer voor seks, erectieproblemen, te snel klaarkomen, seksuele trauma’s of dat je last hebt van schuld en schaamtegevoelens rondom seks.

Daarom biedt FreyaJoy een speciaal consult aan. Dit is het

“Vind-je-pad-naar-plezierige-pijnloze-geslachtsgemeenschap-consult”

Tijdens dit consult:
1. Creëer jij meer helderheid over het seksuele liefdesleven dat jij wilt hebben
2. Vind jij de essentiële bouwstenen voor het hebben van het seksuele liefdesleven van je dromen
3. Ontdek je het nummer 1 ding waardoor jij niet in staat bent om vrij van angst, gepassioneerde en pijnvrije geslachtsgemeenschap te hebben
4. Identificeer je de meest krachtige acties die jou helpen bij het oplossen van je seksuele klachten
5. Kom jij te weten jij wat je precies moet doen om het seksuele liefdesleven te creëren dat je werkelijk wilt.

Je zult de sessie verlaten met de benodigde inspiratie om je probleem nu echt aan te gaan pakken.
Het consult kost 200 euro (duur 1,5 uur) of indien je met je partner samen komt 300 euro (duur 3 uur), en verplicht je verder tot niets. Alles wat in het gesprek aan de orde komt wordt strict vertrouwelijk behandeld. Het consult kan je op locatie in Amsterdam ontvangen, via zoom (videobellen), of telefonisch. (zoom is gratis te downloaden: https://zoom.us/)

FreyaJoy vertelt: “Onlangs werkte ik met een vrouw om haar vaginisme te overwinnen. Ze had al verschillende andere hulpverleners gehad zonder resultaat en was wanhopig. Ze zocht al jaren naar goede hulp en was erg gefrustreerd met die andere hulpverleners tot nu toe. Toen ik met haar ging werken reageerde ze al snel enthousiast doordat ze veel nieuwe inzichten opdeed, wat haar enorm opluchtte. Toen ik klaar was met haar, was zij in staat om seks te hebben met een fantastisch orgasme aan het eind als beloning”. Ze is ongelofelijk blij dat zij zich weer kan overgeven aan seks.”

FreyaJoy heeft zelf last gehad van vaginisme en heeft haar eigen antwoorden en oplossingen daarvoor gevonden. Dat heeft even geduurd, maar als zij toen wist wat ze nu weet, dan had het niet zo lang geduurd. En daar kan jij nu van profiteren, waardoor jij veel sneller hetzelfde resultaat kunt bereiken. Voor meer informatie over FreyaJoy klik hier: FreyaJoy

Opvallend:
In al die jaren kreeg FreyaJoy voornamelijk cliënten die al vele therapeuten geraadpleegd hadden voordat ze bij haar kwamen. De meeste cliënten waren al jaren op zoek naar goede hulp en ze waren ontevreden over de hulp die ze vonden. Bij FreyaJoy voelen cliënten zich meestal goed begrepen.

Dus als jij je oplossingen nog niet gevonden hebt bij andere therapeuten, besef dan dat dat mogelijk niet aan jou ligt. Je hebt gewoon een nieuwe kans nodig met een gids die weet wat er voor nodig is om je seksuele probleem te overwinnen. Zodat ook jij je seksualiteit met passie en zelfvertrouwen kunt beleven in je volle kracht van je mens zijn. Zodat jij ten volle eigenaar bent van jouw seksualiteit, en aan het stuur staat van jouw seksuele leven, of je dat nu met jezelf beleeft of samen met je geliefde. Want dat is een belangrijke voorwaarde om tot succesvolle seksuele overgave te kunnen komen.

Als jij binnen 2 maanden vanaf nu er aan toe bent om serieus je seksuele problemen voorgoed op te lossen, dan kan je nu in aanmerking komen voor een “Vind-Je-Pad-Naar-Plezierige-Pijnloze-Geslachtsgemeenschap-consult”.

Vul nu het aanvraagformulier in:
aanvraagformulier

Na het indienen van je aanvraag ontvang je zo spoedig mogelijk bericht van FreyaJoy persoonlijk.

=================

 
Ik ben heel blij en voel mij een bevoorrecht mens dat ik bij FrayaJoy terecht ben gekomen. Ze is op en top een ervaringsdeskundige en empatisch mens. Ze heeft de beschikking over een arsenaal aan tools en een groot luisterend- en inlevingsvermogen. Ik voel me diep in mijn ziel gezien en gehoord. Haar vermogen tot empatie is een feest voor mijn hart en ziel. De erkenning van mijn liefde en mijn pijn zijn zeer helend. FreyaJoy is doortastend en confronterend op een duidelijke en liefdevolle manier, zodat het veilig was en is om mij kwetsbaar open te stellen. Ik ben mij bewust geworden dat het allerbelangrijkste is dat ik van mijzelf hou, van zowel het licht als het donker. Dat ik op de eerste plaats mijzelf troost kan bieden. Tegelijkertijd kan ik dieper onderscheid maken tussen daar waar ik in sexueel gedrag ben gestapt terwijl ik eigenlijk (onbewust)troost nodig had of daar waar ik sexualiteit zocht om te delen met mijn partner vanuit liefde en volheid. Het troostgedeelte daar zit ik nog middenin. Ik ben door de sessies bij FreyaJoy veel aan het ontwarren..

Mark

 

“Ik had last van angsten en spanningen die leidden tot premature ejaculatie. Samen met FreyaJoy heb ik deze spanningen verminderd in gesprek en door oefening…. De premature ejaculaties zijn er niet meer. Zelfs in het dagelijks leven ben ik nu meer ontspannen.”

René

 

“Belangrijkste wat ik je wil vertellen is dat ik hardop durf uit te spreken dat ik van mijn vaginisme af ben. En nu ik dit zo opschrijf schieten de tranen in mijn ogen. Iets wat ik me nooit voor mogelijk had gehouden is gelukt. En jij bent daar de belangrijkste sleutel in geweest.”

Liefs, Marloes.

 

Vul het aanvraagformulier in, beantwoord alle vragen, beschrijf je klachten en vragen. Email het ingevulde formulier naar FreyaJoy@LoveEmpowermentCenter.com.

FreyaJoy beantwoordt alle emails persoonlijk en zal zo snel mogelijk contact met je opnemen om een afspraak met je maken.

Subscribe to the Love Notes

 

and receive the ebook “7 practices to Create More Love in Your Life”
for free

You have Successfully Subscribed!